Pozycja: header

Pozycja: user2
Pozycja: banner3
Styl: artstyle outline

Oddziały ZUS organizują dyżury telefoniczne dotyczące emerytur górniczych. Eksperci będą odpowiadać na pytania związane m.in. z zasadami przyznawania świadczeń z tytułu pracy górniczej, ich wysokości oraz wymaganych dokument.

Serdecznie zapraszamy do udziału w dyżurze. To doskonały moment, by jeszcze przed przejściem na emeryturę zadbać o sprawy, które w przyszłości zadecydują nie tylko o prawie do emerytury, ale też jej wysokości. Podczas dyżuru eksperci ZUS udzielą porad w zakresie wysokości i zasad przyznawania świadczeń górniczych, czynników wpływających na przyszłą kwotę emerytury, dokumentów wymaganych przy złożeniu wniosku o świadczenia i gdzie oraz kiedy należy je złożyć.

Oddział ZUS w Sosnowcu organizuje dyżury w dniach 2 i 3 grudnia. Dzwonić można w godz. od 9 do 11 pod nr tel. 32 368 34 69. Natomiast 3 grudnia dyżur telefoniczny w sprawie emerytur górniczych organizuje oddział ZUS w Zabrzu. Dzwonić można w godz. od 8 do 14 pod nr tel. 32 393 21 54 oraz 32 393 21 14.

link do artykułu
Pozycja: banner4
Pozycja: user4
Pozycja: user5

Pozycja: bottom1

Przed Sierpniem...

Pozycja: bottom2

WUG

Pozycja: bottom3

gazeta solidarność

Pozycja: debug
Styl: none outline
This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!